Voordelen

Bent u op zoek naar een isolerende oplossing voor uw ramen? Bestaan uw ramen nog uit enkel glas en wilt u het warmteverlies beperken? Er zijn verschillende manieren waarop u uw ramen kunt isoleren, waaronder het gebruik van voorzetramen. Een voorzetraam als raamisolatie is een goede optie om veel verschillende redenen. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje.

Voorzetraam raamisolatie voordelen

  1. Een voorzetraam is voor praktisch élk raam de juiste raamisolatie. Doordat het raam op maat gemaakt kan worden en is voorzien van kussentjes en afdichtingslippen, kunnen ook de iets minder strakke kozijnen een basis vormen voor een Isovitre voorzetraam.
  2. Een Isovitre voorzetraam wordt zodanig bevestigd dat het geen beschadigingen veroorzaakt aan de oorspronkelijke kozijnen. Dit betekent dat een dergelijke vorm van raam isolatie zeer geschikt is voor monumentale panden waar uit historische overwegingen geen dubbel glas in gezet mag worden.
  3. Heeft u een huurhuis en wilt u kwalitatieve raamisolatie voor uw pand? Door het simpel (de)monteren van voorzetramen zijn deze eenvoudig mee te nemen wanneer u gaat verhuizen. Het is dus een investering in duurzame isolatie waar u lang plezier van zult hebben.
  4. Wilt u alleen 's winters gebruik maken van raamisolatie? Voorzetramen zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en ook weer eenvoudig te verwijderen. Het is dus ideaal als seizoensisolatie.
  5. Beschikt uw pand over een glas in lood raam en wilt u dit isoleren? Met een voorzetraam kunt u eenvoudig een glas-in-lood raam isoleren zonder het raam aan te tasten.
  6. Wilt u uw pand decoreren met glas in lood ramen? Kies dan glas in lood voorzetramen. Deze kunnen voor of achter uw dubbelglazig raam geplaatst worden en zodoende enkel glas isoleren. Zonder te verliezen op isolerende kwaliteiten, kunt u toch een mooi glas in lood aspect in uw woning aanbrengen.

Bestel uw Isovitre ramen vandaag nog

Neem contact op middels het formulier en maak uw wensen kenbaar. Wij voorzien u graag van informatie en advies omtrent raamisolatie en enkel glas isoleren.