Isovitre voorzetramen

Vanaf 1 juli 2014 is Buys Glashandel vertegenwoordiger van Isovitre voorzetraamprofielen. Dit betekent dat u voor bestellingen en meer informatie contact op kunt nemen met Buys Glashandel. De website Voorzetramen.eu is een initiatief van Buys Glas, contact opnemen via deze website behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Isovitre is een Frans merk en behoort bij uitstek tot de toppers onder de voorzetramen. Met Isovitre is de realisatie van beglazing met uitzicht op het houtwerk mogelijk. Het bestaat uit een geprofileerd scharnier aan de ene kant en een profielframe aan de andere drie zijden.

Isovitre voorzetramen

Isovitre voorzetramen zijn een uitstekend alternatief voor dubbelglas. De raamprofielen zijn bijvoorbeeld ideaal bij bestaande (houten) kozijnen. Deze voorzetramen zijn zeer eenvoudig te monteren en demonteren. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld prima voor in de winter, maar kunnen ze in de zomer eenvoudig gedemonteerd worden om ruimte te maken voor koele lucht.

Soorten Isovitre voorzetramen

Isovitre voorzetraamprofielen zijn er in verschillende lengtes en met diverse toebehoren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een PVC of aluminium profiel in de kleur wit. De profielen hebben een dikte van 4 of 6 mm. De toebehoren bestaan uit spanschroeven, scharnieren, hoekstukjes, en glaslijm. De scharnieren kunnen bijvoorbeeld bevestigd worden wanneer u de voorzetramen open wilt kunnen zetten. Hoe u de voorzetramen kunt monteren leest u in onze beschrijving van de montage.