Over ons

Voorzetramen.eu is een initiatief van Buys Glas, een professionele glashandel gelegen in het Limburgse Stramproy (omgeving Weert/Roermond). We zijn in heel Nederland werkzaam. Buys is de officiële  importeur van Isovitre voorzetramen in Nederland, België en Luxemburg. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve voorzetramen van het merk Isovitre, dan is Buys de glashandel uw partner. 

Over Isovitre

Isovitre is een merk dat als sinds jaar en dag voorzetramen van hoge kwaliteit produceert. De voorzetramen zijn perfect om bestaande kozijnen, zowel hout als kunststof, te voorzien van dubbel glas. Bij monumentale panden is het veelal noodzakelijk om de originele kozijnen te behouden. Toch wilt u een goed geïsoleerd huis. Het grote voordeel is dat u uw huidige kozijn en raam niet aantast met Isovitre. U zult dus genieten van de voordelen van dubbel glas, zonder dat u de authenticiteit van het pand aantast.

Isovitre via Buys Glas

Buys Glas is al méér dan 25 jaar een ware professional op het gebied van glas. Ze houden zich niet alleen bezig met (voorzet)ramen, maar ook met glazen trappen, glazen douchecabines, glazen wanden, glazen balustrades en meer. Het is dus een veelzijdig glasbedrijf waar u terecht kunt met al uw wensen op het gebied van glas. Wanneer u uw Isovitre voorzetramen laat leveren en plaatsen door Buys Glas, dan weet u zeker dat u hoge kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs. Service staat hoog in het vaandel, dus alles wordt optimaal voor u geregeld wanneer u uw Isovitre voorzetramen aanschaft via Buys Glas.

Heeft u nog vragen of wilt u advies met betrekking tot Isovitre? Dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of via de telefoon.