Glas in lood voorzetramen

Glas in lood is een eeuwenoude manier om een decoratief raam te maken. Toch is het ook in de huidige architectuur een sfeerbepalend raam dat nog veelvuldig wordt gebruikt. Een groot nadeel van glas in lood is dat het slecht isoleert. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een glas in lood voorzetraam te laten maken. Dit kan eenvoudig voor, achter of zelfs tussen uw dubbelglas worden geplaatst waardoor het zowel decoratief als isolerend werkt. Voorzetramen.eu is niet alleen gespecialiseerd in isolerende Isovitre voorzetramen, maar is tevens in staat om glas in lood voorzetramen volledig naar wens te maken.

Glas in lood met voorzetraam

Heeft u reeds glas in lood ramen in uw pand? Vaak zijn deze slecht geïsoleerd vanwege het enkel glas en daarnaast kunnen er nog wel eens kieren ontstaan tussen de loodstrippen en het glas. Op koudere dagen kan dit dus een bron van tocht zijn waar u niet tegenop kunt stoken. Veelal is het niet mogelijk (of niet toegestaan) om deze ramen te voorzien van dubbel glas. Een glas in lood voorzetraam kan dan uitkomst bieden. U kunt aan de de binnenzijde van het glas in lood raam een isovitre voorzetraam plaatsen waardoor u in een handomdraai zorgt voor een betere isolatie zonder dat de authentieke look van uw pand wordt aangetast.

Glas in lood voorzetraam repareren

Doordat Voorzetramen.eu reeds vele jaren actief is in de glas business, kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van glas in lood voorzetramen of gewone glas in lood ramen. Wij werken volgens de authentieke werkwijze, waardoor uw raam in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Wij beschikken over een ruim kleurenpalet aan antiekglas en zeer vakkundige glaswerkers, dus we kunnen uw glas in lood voorzetraam absoluut mooi repareren.

Heeft u interesse in een glas in lood voorzetraam, wilt u een glas in lood voorzetraam laten repareren of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met Voorzetramen.eu middels het contactformulier.