Montage

Één van de grote voordelen van Isovitre voorzetraamprofielen is dat deze zeer eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Dit betekent dat de aanschaf van ervan een goede investering is, want u kunt het profiel gewoon demonteren en meenemen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Het is een aanschaf waar u vele jaren plezier van zult hebben. De montage van Isovitre voorzetraamprofielen is erg eenvoudig en gaat als volgt in zijn werk:

>> Bekijk ook onze handleiding voorzetramen plaatsen <<

De montage van profielen

Een Isovitre voorzetraam profiel kan zonder hak- en beitelwerk in uw huidige kozijn worden geplaatst. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van spanschroeven. Deze dienen om de 40-50 centimeter worden bevestigd (maximaal 10 centimeter van een hoek). Zelfs minder strakke kozijnen met enkele oneffenheden kan prima worden voorzien van voorzetraamprofielen. Het Isovitre profiel is namelijk voorzien van luchtkussens in de afdichtingsslippen waardoor dit altijd goed in het bestaande kozijn komt te zitten en alles netjes isoleert.

Demonteren van Isovitre voorzetraamprofielen

Het monteren is eenvoudig, maar ook het demonteren van voorzetraamprofielen is een fluitje van een cent. Doordat er gebruik wordt gemaakt van spanschroeven, kan het profiel eenvoudig worden losgeschroefd. Er zal geen schade optreden aan uw huidige kozijnen. U kunt uw profiel gewoon meenemen wanneer u gaat verhuizen of bijvoorbeeld uitsluitend in de winter gebruiken.

Compleet geleverd

Uw voorzetraam profiel wordt geleverd met een set aan toebehoren, onder andere hoekstukken en scharnieren. Door het plaatsen van scharnieren is het mogelijk om het voorzetraam open te zetten. Uiteraard wordt het profiel tevens met kwalitatief glas geleverd. Hiervoor bent u bij voorzetramen.eu aan het juiste adres, want onze vakbekwame glaskenners adviseren u graag bij de keuze van het juiste glas.

Laten monteren

Laat u het monteren van voorzetramen liever aan professionals over? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten van ons montageteam.Dit team van professionals komt graag bij u langs om uw voorzetramen zorgvuldig te monteren.

Heeft u interesse in Isovitre voorzetraamprofielen? Neemt u dan contact op met Voorzetramen.eu en laat u informeren over de mogelijkheden.