Plexiglas voorzetramen

Plexiglas voorzetramen kunnen een goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld geluidshinder, raambescherming of isolatie. Echter, wat veel mensen niet weten is dat plexiglas vaak duurder of net zo duur is als 'echt' glas. Daarbij komt dat plexiglas sneller beschadigt door bijvoorbeeld opwaaiend zand en daardoor is het minder lang mooi. Plexiglas is namelijk helemaal geen glassoort maar een kunststof. Bovendien voldoet een plexiglas voorzetraam niet aan brandveiligheidseisen omdat kunststof beter brandbaar is dan glas. Gehard glas, gelaagd glas of brandwerend glas zijn een betere oplossing. Voorzetramen.eu biedt u een veiliger, beter en betaalbaar alternatief voor plexiglas voorzetramen.

Isovitre raamprofiel met veilig glas

U kunt verschillende redenen hebben om een voorzetraam te plaatsen. Is uw huis of pand te koud en wilt u het beter isoleren? Een plexiglas voorzetraam kan dan uitkomst bieden. Woont u dichtbij een drukke weg of een spoorweg, dan wilt u uw huis misschien beschutten tegen geluidshinder. Plexiglas voorzetramen beschermen ook tegen ruitschade. Er zijn echter ook andere, betere voorzetramen van glas die hetzelfde (of zelfs beter) resultaat bieden. Een alternatief voor een plexiglas voorzetraam is bijvoorbeeld een Isovitre voorzetraam met echt glas. Dubbelglas is vaak niet mogelijk of toegestaan (bijvoorbeeld bij huurhuizen of monumentale panden) en een plexiglas voorzetraam plaatsen wij liever niet vanwege de zojuist genoemde nadelen. Isovitre voorzetramen met veilig glas zijn het perfecte alternatief.

Alternatieven voor plexiglas voorzetramen

Voorzetramen.eu biedt vele alternatieven voor plexiglas voorzetramen. Omdat plexiglas niet de allerbeste keuze is bieden wij o.a. de volgende glassoorten voor uw voorzetraam aan: akoestisch glas, gelaagd glas, dubbelglas, glas in lood en nog veel meer. De omkadering is dan van kunststof of aluminium.

Wilt u meer advies over het al dan niet kiezen voor een plexiglas voorzetraam of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Voorzetramen.eu, specialist in isovitre voorzetramen!