Voorzetramen, voor wie?

Voorzetramen.eu wil als eerste duidelijk stellen wie bij ons voorzetramen kan bestellen. Soms staat u bij een webwinkel op het punt om te bestellen, wanneer blijkt dat zij alleen grote orders van bedrijven aannemen. Andere keren is het andersom, dan wilt u als bedrijf een grote hoeveelheid afnemen en blijkt dat het aantal niet voorradig is. Bij Voorzetramen.eu zult u deze problemen niet tegenkomen. Wij maken meteen duidelijk wie bij ons wat en hoeveel kan bestellen. Bovendien bespreken we op deze pagina welke voordelen voorzetramen voor welke doelgroep hebben.

1. Consumenten

Op de eerste plaats willen wij de 'normale' consument uitnodigen om op Voorzetramen.eu te bestellen. Of het nu gaat om 1 voorzetraam of om 4 voorzetramen, dat maakt ons niets uit. Wij verwerken uw order met plezier en hopen weer een tevreden particulier achter te laten. Uw persoonlijke aankopen kunt u dus doen op Voorzetramen.eu. Voor consumenten hebben Isovitre ramen diverse voordelen. Zo werken Isovitre voorzetramen uitstekend als isolatie, wat u aanzienlijk veel kosten kan besparen op de energierekening. Bovendien is een voorzetraam goedkoper dan de ramen te vervangen door dubbelglas.

2. Schildersbedrijven

Een andere doelgroep voor wie voorzetramen zeer geschikt zijn, is schildersbedrijven. Wanneer kozijnen geschilderd worden is het vaak wenselijk om de kozijnen direct te vervangen met dubbelglas. Er kan ook gekozen worden voor dubbelglas door een voorzetraam van Isovitre. Deze zijn te bestellen via deze website. Zo slaat u twee vliegen in één klap. <

3. Dealers

Bent u zelf een dealer van voorzetramen of andere glasproducten en bent u op zoek naar een nieuwe leverancier? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Buys Glashandel is in Nederland, België en Luxemburg de officiële importeur van Isovitre. Buys Glashandel kan dus ook fungeren als partner voor andere dealers van voorzetramen.

Behoort u tot een van bovenstaande groepen, of juist niet? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.