Verschillende materialen

Isovitre voorzetramen zijn beschikbaar van verschillende materialen, waaronder aluminium, kunststof en hout. Zodoende kunt u zelf kiezen welk materiaal u het liefste heeft.

Aluminium voorzetramen

Aluminium voorzetramen zijn toe te passen in bijna alle modellen. Vanwege de vele kleurstellingen zijn aluminium voorzetramen esthetisch verantwoord. Er is weinig onderhoud nodig; u hoeft het voorzetraam alleen maar schoon te houden. Omdat houtrot is uitgesloten hebben aluminium voorzetramen een zeer lange levensduur. Behalve warmteisolatie zijn deze voorzetramen ook goed voor geluidsisolatie. Geluid van buiten naar binnen wordt tegen gehouden. Ook ideaal dus wanneer u in (de buurt van) een drukke omgeving woont.

Kunststof voorzetramen

Kunststof voorzetramen hebben in principe dezelfde voordelen als aluminium voorzetramen. Kunststof voorzetramen gaan iets minder lang mee dan aluminium voorzetramen omdat kunststof uit kan drogen. Wel zijn ze hierdoor uiteraard goedkoper. Ook kunststofprofielen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Houten voorzetramen

Houten voorzetramen zijn niet aan te raden. Er bestaat kans op houtrot en dit wilt u niet meemaken. Bovendien is het veel werk om houten voorzetramen te onderhouden. Om deze redenen adviseren wij u aluminium voorzetramen in plaats van houten voorzetramen. Zeer waarschijnlijk past dit ook beter bij de omgeving van het raam.

In geval van vragen neemt u dan direct contact met ons op.