Goedkoop ramen isoleren met Isovitre

U bent op zoek naar manieren om goedkoop ramen te isoleren. Het eerste waar u dan aan denkt is waarschijnlijk dubbelglas. Een goedkope manier van dubbelglas plaatsen en uw ramen te isoleren is het plaatsen van voorzetramen. Uw huis isoleren brengt vele voordelen met zich mee zoals een beter behoud van warmte en dus een lagere energierekening.

Alternatief voor dubbelglas

Voorzetramen zijn het beste alternatief voor dubbelglas. Er kunnen diverse redenen zijn om geen 'echt' dubbelglas te laten plaatsen. Op de eerste plaats mág dubbelglas niet zomaar overal geplaatst worden: in momumentale panden is dit bijvoorbeeld verboden. Daarnaast zijn voorzetramen een stuk goedkoper dan dubbelglas, terwijl het effect hetzelfde is. De isolatie van de ramen is namelijk uitstekend en daarmee vormen voorzetramen een perfect alternatief voor dubbelglas.

Huis isoleren met Isovitre

Kiest u ervoor om uw huis te isoleren met Isovitre voorzetramen, dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

Heeft u vragen omtrent de isolatie van ramen of heeft u interesse in onze Isovitre voorzetramen? Vul dan het contactformulier in.