Aluminium voorzetramen

Aluminium voorzetramen zijn eenvoudig, snel en goedkoop te monteren. De functie die zij vervullen is dezelfde als die van andere typen voorzetramen: geluidsdemping, isolatie en bescherming van de ruiten. Een aluminium voorzetraam profiel van Isovitre is ideaal voor een combinatie met bijvoorbeeld glas in lood. De omkadering is dan van aluminium, het raam zelf is natuurlijk van glas. Voorzetramen.eu is de enige Nederlandse verkoper van het exclusieve en kwalitatieve merk Isovitre.

Aluminium voorzetraam van Isovitre

Isovitre is een in Nederland exclusief merk voor voorzetraamprofielen. Voorzetramen.eu, onderdeel van Buys Glashandel, is namelijk de enige Nederlandse importeur van dit merk. Isovitre heeft uiteraard ook een aluminium voorzetraam profiel, beschikbaar in de kleuren wit, naturel en brons (op aanvraag). Isovitre voorzetramen kunt u zelf in uw kozijn plaatsen en gemakkelijk en snel (de)monteren. Hiermee bespaart u al op de kosten. Bovendien hebben aluminium voorzetramen een extreem lange levensduur; ook dit zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen Isovitre aluminium voorzetramen

Een voorzetraam van alumnium heeft vele voordelen. Het is namelijk op ieder (houten) kozijn te monteren en het hout zal niet gaan rotten. Tegelijkertijd is er weinig onderhoud nodig; alleen reiniging naar wens. Een aluminium voorzetraam beschermt zelfs tegen vuil en stof. Warmte en geluid worden prima geïsoleerd: warmteverlies wordt tot wel 50% gereduceerd! De aluminium voorzetramen kunnen prima aan de buitenzijde van uw pand worden geplaatst ter bescherming van de ramen. Wij verzekeren u ervan dat een voorzetraam uit onze collectie een uitstekende en verantwoordelijke keuze is.

Wilt u meer informatie, advies, of heeft u vragen over aluminium voorzetramen? Neem dan contact met ons op zodat een van onze glasspecialisten u kan helpen.